img

img

Monday, March 16, 2015

Spasavali bebu staru samo pet dana i poginuli

 16.03 2014

Nesrecne

i iznenadne

Sudbine ljudi

 

Сахрањен пилот Милован Ђукарић

Сахрањен пилот Милован Ђукарић16.03.2015 20:57 | Срна
Мошорин - У Мошорину, код Титела, данас је у присуству више хиљада људи сахрањен пилот Милован Ђукарић /32/, један од настрадалих приликом пада хеликоптера током акције спашавања бебе из Новог Пазара.
Из породичне куће пилота Милована Ђукарића испратили су породица, комшије, колеге и пријатељи, као и државни званичници. Сахрани је присуствовао и министар одбране Братислав Гашић.

На Новом гробљу у Новом Саду данас је сахрањен пилот Омер Мехић, који је настрадао приликом пада хеликоптера током акције спашавања бебе из Новог Пазара.

У Новом Пазару јуче су сахрањени медицински радници Опште болнице Џевад Љајић и Мирослав Веселиновић и беба из породице Адемовић.

Заставник Небојша Драјић и Иван Миладиновић биће сахрањени сутра у Јакљу код Бајине Баште и у Београду.

Хеликоптер "ми-17", са четири члана посаде и два здравствена радника, који је превозио бебу стару пет дана, пао је код Аеродрома "Никола Тесла" у петак увече.

Хеликоптер Војске Србије био је упућен у Рашку да би хитно превезао здравствено угрожену бебу, што због одрона није могло да буде обављено комбијем до Клиничког центра у Крагујевцу.

http://www.glassrpske.com/novosti/srbija/Sahranjen-pilot-Milovan-Djukaric/177887.html

No comments:

Post a Comment