img

img

Tuesday, October 20, 2015

SIS HUŠKA IONAKO NASILNE PALESTINCE: Napadajte Izraelce

SIS HUŠKA IONAKO NASILNE PALESTINCE: Napadajte Izraelce noževima, vozilima, otrovom i eksplozivom (VIDEO)

U poslednja dva dana ID je postavila šest video snimaka na kojima militanti drže govore dok se u pozadini vide scene nedavnih palestinskih napada na Izraelce

ISIS, palestinci
Foto: ISIS
Islamska država pokrenula je medijsku kampanju bez presedana, u kojoj poziva Palestince da nastave napade na izraelske civile i vojnike, iskoristivši talas najnovijeg nasilja da huška protiv Izraela, što inače retko čini, javlja Asošijeted pres.
(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) KRVOPROLIĆE U JERUSALIMU: Izašao iz kola i satarom napao prolaznike! (FOTO)
Na jednom video snimku se pozivaju Palestinci da izvode napade, koristići svako sredstvo na raspolaganju, uključujući noževe, vozila, otrov i eksploziv.
Video je postavljen danas na stranice društvenih mreža, koje koristi grupa ID, a to se poklapa sa talasom izraelsko-palestinskog nasilja i atmosferom napetosti među Izraelcima nakon serije palestinskih napada.
U poslednja dva dana ID je postavila šest video snimaka na kojima militanti drže govore dok se u pozadini vide scene nedavnih palestinskih napada na Izraelce. Ta ekstremistička organizacija je takođe objavila nekoliko članaka svojih autora.

 http://www.telegraf.rs/vesti/1809308-isis-huska-ionako-nasilne-palestince-napadajte-izraelce-nozevima-vozilima-otrovom-i-eksplozivom-video

No comments:

Post a Comment