img

img

Tuesday, May 14, 2013

MONSTRUOZNI OTAC: Izređali se svi na mojoj ćerki, pa mogu i ja!

Crna Hronika,
Autor:
11 komentara

Miloš N. (41) osumnjičen da je pre mesec dana prišao svojoj ćerki od 14 godina, bacio je na krevet, zapretio joj batinama, a onda je napastvovao


otac Miloš N., silovanje, silovao ćerku, Požarevac
Devojčica detaljno opisala šta joj se desilo

POŽAREVAC - Celo selo znalo za silovanje!
Miloš N. (41) iz okoline Požarevca uhapšen je zbog sumnje da je silovao ćerku od 14 godina! Kako saznajemo, policija ga sumnjiči da je pre mesec dana, u porodičnoj kući u selu u blizini Požarevca, na silu gurnuo devojčicu na krevet, a potom je prinudio na seks.
Uzalud se opirala

- Rekao joj je: „Kad su svi mogli da se izređaju na tebi, mogu i ja.“ Potom joj je skinuo svu odeću, a zatim se i sam skinuo. Njegova ćerka je plakala, pokušala je da se odbrani, ali prestala je da se opire kad joj je Miloš zapretio da će je pretući - navodi naš sagovornik iz istrage.

Silovanje se dogodilo dok je majka deteta Biljana M. bila u gradu, a mlađa sestra u školi. Biljana je kasnije saznala šta se dogodilo, ali nije htela muža da prijavi policiji, već su se i ona i M. N. pravile da se ništa nije dogodilo!

Miloš sve priznao

- Majka i ćerka nisu htele da prijave silovanje policiji, ali se u selu pročulo za događaj! Komšije, među kojima i Biljanine prijateljice, saznale su da je devojčica napastvovana, pa su počele da prepričavaju među sobom, i to je na kraju došlo i do policije - kaže izvor Kurira.

Policija je odmah ispitala devojčicu, njenu majku, oca, kao i komšije.
- Miloš je priznao šta je uradio i detaljno opisao kako je silovao ćerku. I devojčica je, u prisustvu pedagoga iz Centra za socijalni rad, ispričala sve inspektorima. Istog dana silovatelj je uhapšen - priča sagovornik Kurira.
Manijake treba kastrirati

Psiholog Aleksandra Janković veruje da postoje samo dva načina da se silovatelji spreče da ponovo zlostavljaju.
- Njih treba ili hemijski kastrirati, ili ih strpati doživotno u zatvor! Seksualni prestupnici su u gotovo 100 odsto slučajeva povratnici. Psihopatu bez saosećanja i emocija uopšte ne možete pričom ili drugim metodama ubediti da više ne povređuje druge. Spoljne sankcije, poput doživotne robije ili hemijske kastracije, jedine garantuju da silovatelj više nikada nikoga neće povrediti - kazala je ranije za Kurir Aleksandra Janković.

 05.2012.
LJUBICA : -Apsolutno, mislim isto sto i Aleksandra Jankovic ...takvim osobama to sigurno nije prvi put,, ali se prvi put saznaje !!!
Opet ce ponoviti isto !!!
U njihovim glavama je BOLEST !!!
Majka nije u Srbiji

Biljana M., majka silovane devojčice, radi u inostranstvu, ali joj deca žive u selu kod Požarevca.
- Devojčica će razgovarati i s psihologom, koji bi trebalo da joj pomogne da prebrodi ovu traumu - kaže sagovornik Kurira.
 http://www.kurir-info.rs/monstruozni-otac-izredali-se-svi-na-mojoj-cerki-pa-mogu-i-ja-clanak-787925

No comments:

Post a Comment