img

img

Saturday, November 29, 2014

Zivot na Marsu- Dokazi

  NOVO 29.11 2014

MISTERIJA CRVENE PLANETE NASA snimila na Marsu nepoznatu građevinu i vanzemaljsku lobanju?

Još jedna fotografija izazvaće vašu maštu! Ovih dana pojavila se još jedna misterija vezana za crvenu planetu Mars,tako da broj misterija vezanih za ovu planetu svakodnevno raste
Još jedna fotografija izazvaće vašu maštu! Ovih dana pojavila se još jedna misterija vezana za crvenu planetu Mars,tako da broj misterija vezanih za ovu planetu svakodnevno raste, prenosi portal "zanimljivostidana.com".
Kada i ako pogledate gornju sliku videćete da je objekat neodoljivo podseća na pravilni pravougaoni kvadrat Kao da je reč o ( nekim polusrušenim) zidovima koji su prekriveni prašinom.Glavano pitanje koje se nameće je to ako je fotografija autentična ko je napravio ovaj kvadratni oblik?
Ova fotografija, koju je snimila NASA, podgrejava sumnje da je reč o objektu koji je neko izgradio na Crvenoj planeti - Mars, ali ga je tokom miliona godina prekrila svemirska prašina.
Naravno, fotografija misteriozne građevine odmah podstakla i zagovornike vanzemaljaca to jeste ljude koji veruju da inteligentni život postoji i van planete Zemlje, da zaključe da jsu ovaj objekat napravili vanzemaljci pre više miliona godina.
Takođe, u ovom zanimljivom Marsovskom video snimku možete videti nešto što izgleda kao "vanzemljaska lobanja". Naravno, zvaničnici NASA-e i ozbiljni stručnjaci ne žele ni da se bave ovim pitanjem, a najhrabriji izlaze sa stajalištem da je reč o "provjrenom kamenu".
Ovo je samo još jedan od slučajeva gdje se zbog igre sjene neživi objekti prepoznaju kao siluete ili lica živih ili nekada živih organizama.Stručnjaci kažu da je taj fenomen lako objasniti jer ljudski mozak gotovo momentalno prepoznaje crte lica, uključujući i nežive objekte.
Da dodamo i to da je ovu fotografiju "vanzemaljske lobanje" napravio svemirski rover "Spirit" pre 4 godine sa kojim je NASA izgubila kontakt

Dokaz mog vidjenja 19.06 2010

19.06-Obama želi na Mars
Američki predsednik Barak Obama je u četvrtak izjavio pred zaposlenima i gostima u Kennedy Space centru na Floridi da je moguće da do 2030. godine američki astronauti slete na Mars i bezbedno se vrate na zemlju. NASA


DOKAZ-Ljubicinog vidjenja -13.06 2009-str. Buducnost sveta- Timovi naucnika ce pokusavati da obidju druge planete [ nekoliko neuspelih pokusaja]..
Kasnije covecija noga staje na planetu Mars.To ce biti pocetak novog doba za ljudsku rasu.
Kada to bude bilo, bice pronadjeni potpuno novi nacini sporazumevanja i kontaktiranja sa drugim civilizacijama.


19.06 2010-2017 eksperimenti и ispitivanje planete Маrs, pokusaji 2023 i 2024 , a 2025 sletanje na Planetu Mars.


Top tema u svetu-Top Issues in the World 07. 09. 2010

Naučnici su otkrili kamenje koje verovatno sadrži fosilne ostatke iz ranog perioda razvoja Marsa. Tragovi su pronađeni u stenama područja poznatog kao Nili Fose (Nili Fosae) koje je trebalo da bude mesto sletanja misije „Naučne laboratorije za Mars” (Mars Science Laboratory-MSL) 2012. godine.

Ljubica vidjenje:- Pronadjeni ostaci su sa Marsa, i zivot na nasoj planeti jeste donesen rukom u uniformi sa Marsa.
Na Marsu ima zivih bica, uglavnom mladih, zenskog pola, lice na nasu ljudsku rasu, zive na povrsini pored vode.
Covek sa nase Planete ce uspeti da stupi u vezu sa bicima sa Marsa za 13 godina.

Na Planeti Mars ce biti postavljena stalna baza.

http://www.horoscope-kamenjeljubica.com/e107/page.php?662http://www.horoscope-kamenjeljubica.com/e107/page.php?662



No comments:

Post a Comment