img

img

Wednesday, August 5, 2015

DOKAZ MOG TACNOG PROROCANSTVA I PRORICANJA IZ 2009. godine..




Detalji naučnikove ispovesti

Bušman: Dve grupe vanzemaljaca rade i u Rusiji i Kini Video

Vanzemaljci su na Zemlji podeljeni su u dve grupe i razlikuju se međusobno, detalji su ispovesti naučnika “Oblasti 51” u Nevadi, koji je pred smrt otkrio postojanje vanzemaljaca na našoj planeti, preneo je “Igzeminer”.
Snimak ispovesti Bojda Bušmana, koji je preminuo 7. avgusta, otkriven je u oktobru. On je pokazao više fotografija vanzemaljaca i svemirskih brodova. Bušman tvrdi da nekoliko njih živi na Zemlji i radi za američku federalnu vladu.

On je naveo da vanzemaljcima treba 45 minuta da od svoje planete Kvintumnije dođu do Zemlje, na kojoj operišu u okviru dve grupe. Bušman tvrdi da je kontaktirao sa nekima od njih koji su stari 230 godina.

Kako ih je opisao, visoku su između 1,3 do 1,5 metara, imaju tri kičme, telo im je od hrskavice i slični su ljudima po svojim “dodacima”.

Bušman tvrdi da jedna grupa radi sa naučnicima u Kini i Rusiji na razvoju antigravitacione tehnologije za Zemljane dok, s druge strane, ljudi rade na vanzemaljskim svemirskim brodovima.

DOKAZ MOG TACNOG PROROCANSTVA I PRORICANJA IZ 2009. godine..
http://www.vidovitaljubicazec.com

Staro vidjenje- Old precognition Ljubica about The aliens
04.09 2009.-World
Mijuki Hatojama 20 years ago had a close encounter
First Lady of Japan claims to have flown with aliens
Author: Beta | Photo: Reuters | 03.09.2009. - 17:54
Wife of newly elected Japanese Prime Minister Jukija Hatojame, claims that 20 years ago had a close encounter of the third kind.

"While my body slept, I think my soul is the vehicle in alien spacecraft in the shape of a triangle and I was on Venus," writes Mijuki Hatojama in his book .

Prediction Ljubica- People from other planets are with us.Visit as with other civilizations and to will be proven.

-Osobe sa drugih planeta postoje i one su sa nama.Posecuju nasu planetu i to ce biti dokazano.

No comments:

Post a Comment