img

img

Monday, January 11, 2016

Преминуо Дејвид Боуви - veliki gubitak

Преминуо Дејвид Боуви

Дејвид Камерон: Боувијева смрт је велики губитак.- Били Ајдол каже да га је вест скоро расплакала
понедељак, 11.01.2016. у 08:24
Фото Википедија
ЛОНДОН – Легендарни британски певач Дејвид Боуви преминуо је данас у 70. години након 18-месечне борбе са раком, објавио је његов портпарол.
„Дејвид Боуви је данас преминуо у миру, окружен члановима своје породице, након храбре 18-месечне борбе са раком. Иако многи од вас деле њихову бол, тражимо од вас да поштујете приватност породице у ово тешко време”, наводи се у саопштењу објављеном на Боувијевом званичном налогу на Твитеру.
Боуви је пре само неколико дана објавио свој нови албум, „Блекстар”, али се последњих месеци није појављивао у јавности, наводи лист „Дејли мејл”, а преноси Танјуг.
Вест о смрти Дејвида Боувија потврдио је и његов син Данкан Џонс, који је на Твитеру написао: „Веома ми је жао и тужан сам што могу да кажем да је то тачно. Нећу се оглашавати неко време. Поздрав свима”.

Дејвид Камерон: Боувијева смрт је велики губитак

 

Da... veoma veliki gubitak.. uz njegovu muziku smo odrastali..kvaliteti odlaze... jedan po jedan...ba sam tuzna zbog njegovog odlaska i svesnosti da svi moram da odemo, a iza svakoga od nas ostaje nesto ili neko..

 

Ljubica Zec

No comments:

Post a Comment